GÜNDEM

Gurme ve gezginler için yeni rota oluşturuluyor! İzmir, Michelin yıldızlı restoranlarıyla gastronomide adeta parlıyor

Menüsünde kuru fasulye, pilav, sarma, çiğ köfte, havuç tarator ile bölge ürünlerinden yapılan sarımsaklı lokum, portakal oralet, acı biber reçelden şekerlemenin yer aldığını, misafirlerinin menüyü görünce şaşırdığını aktaran Heilbronn, şunları kaydetti:

İlgili Haberler

DEM Parti eş başkanlarından ‘İmralı’ değerlendirmesi

admin

Osmanlı paşasının yaptığı tarihi hamam peynir müzesi olacak!

admin

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama!

admin

Yılbaşı öncesi hız kazandı! Bakan Ali Yerlikaya duyurdu… 81 ilde ‘sahte alkol’ operasyonu: Binlerce litre ele geçirildi!

admin

Ferdi Tayfur kim, kaç yaşında, nereli? Ferdi Tayfur öldü mü?

admin

Muhasebeciliği bıraktı, hayallerinin peşinden gitti! 100 rakımda topraksız tarımla çilek yetiştiriyor

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası