GÜNDEM

Kastamonu’da girişimci Metin Ünal babaannesinin mirası eğşi suyunu markalaştırıp seri üretime geçti

Metin Ünal, 5 kuşaktır helva ve şeker ürünleri üreten bir aile olduklarını söyledi. Bir süre toptancılık yaptıklarını ifade eden Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 40 yıl boyunca birçok firmayla çalıştıktan sonra 2008 yılında distribütörlük işlerimizi bırakıp, ‘Kastamonu için ne yapabiliriz, değerlerimiz nelerdir?’ diye araştırmaya başladık.

İlgili Haberler

Diyanet’ten Erdoğan’ın ‘boykot’ çağrısına uygun cuma hutbesi

admin

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Türkçe ve Arapça ‘Suriye’ mesajı

admin

Fatih Erbakan: Bir daha Cumhur İttifakı ile bir araya gelme düşüncemiz yok

admin

Saadet’ten TÜİK’e: Marketler zinciri açmasını, toplu konut işine girmesini tavsiye ediyoruz

admin

Çayeli açıklarında petrol heyecanı: Türkler zoru başarır!

admin

Sezgin Tanrıkulu’ndan ‘Diyarbakır Surları’ eleştirisi: ‘Buralar Toledo olacaktı, ucube oldu’

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası