GÜNDEM

Doğuda kış mevsiminin vazgeçilmezi! Hem lezzet hem de şifa kaynağı

Meşe palamudu hem çiğ hem de pişmiş halde tüketiliyor. Meşe palamudunun herkesin sevdiği bir tat olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle sobanın üstünde pişirilen palamudun daha lezzetli olduğunu ve bunu kışın çerez niyetine tükettiklerini söylediler.

İlgili Haberler

Kar bu kez evlere kapatacak! İstanbul’a lapa lapa yağacak, harita değişti, tarih güncellendi

admin

Trakya’da yaşanan kuraklık çiftçileri zor durumda bırakıyor! Su krizine çözüm bulacak proje hayata geçiyor

admin

Beşiktaş, KAP’a bildirmişti: Ole Gunnar Solskjaer, İstanbul’a geldi!

admin

Özgür Özel’den ‘cumhurbaşkanı adayı’ mesajı: ‘Tarihi bir gün yaşıyoruz…’

admin

Gözler saat 11.00’e çevrilmişti: Mansur Yavaş ne açıklayacak?

admin

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu: Şırnak doğurganlık oranında Türkiyeye örnek olan bir il

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası