GÜNDEM

Doğuda kış mevsiminin vazgeçilmezi! Hem lezzet hem de şifa kaynağı

Meşe palamudu hem çiğ hem de pişmiş halde tüketiliyor. Meşe palamudunun herkesin sevdiği bir tat olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle sobanın üstünde pişirilen palamudun daha lezzetli olduğunu ve bunu kışın çerez niyetine tükettiklerini söylediler.

İlgili Haberler

Narin Güran cinayeti davasında verilen cezalar yeterli miydi? Hukuk camiasından çarpıcı açıklamalar

admin

Osayi Samuel, Premier Lig maçında tribünde!

admin

Polonya’da acil tıp teknisyeni skandalı: Yalnızca ‘genç ve güzel’ olanları hastaneye kaldırmışlar!

admin

2025 asgari ücreti belli oldu! Birçok ödeme kalemi değişti

admin

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: “İmralı görüşmeleri umarım yeni yılda yeni bir dönem açar”

admin

‘Netanyahu’nun siyasi çıkarları için bir çaba’

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası