GÜNDEM

Doğal antibiyotik: Gaziantep’in kış yemeği her gün sofralarda!

“Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şiveydiz Restoran’da aşçı olan 56 yaşındaki Oya Yılmaz, Gaziantep’e özgü kış yemeğinin püf noktalarını anlattı. Şiveydiz yemeğinin yapımını anlatan Yılmaz, “Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir. Sonbahar ve kış aylarında tüketilen şiveydiz, doğal bir antibiyotik olduğu için Gaziantep’te sık tüketiliyor. İçerisinde et suyu, et, nohut, yeşil soğan, yeşil sarımsak ve yoğurt bulunuyor” dedi.

İlgili Haberler

ABB, sosyal destek alan asgari ücretlilerin ve emeklilerin sağlık katılım paylarını ödüyor

admin

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı’dan RTÜK Başkanına tepki: ‘Medyaya gözdağı veriliyor!’

admin

İktidar var gücüyle muhalefete yükleniyor, Gökçek rahat geziyor

admin

Nereden nereye? Cumhur İttifakı böyle çark etti: 14 Mayıs öncesi ‘terörist’, sonrası ‘Meclis’

admin

Depremde ağır hasar alan Malatya Bakırcılar Çarşısı yeniden ayağa kaldırılıyor

admin

Yenidoğan çetesi sanığı cezaevinde intihar etti

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası