GÜNDEM

Doğal antibiyotik: Gaziantep’in kış yemeği her gün sofralarda!

“Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şiveydiz Restoran’da aşçı olan 56 yaşındaki Oya Yılmaz, Gaziantep’e özgü kış yemeğinin püf noktalarını anlattı. Şiveydiz yemeğinin yapımını anlatan Yılmaz, “Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir. Sonbahar ve kış aylarında tüketilen şiveydiz, doğal bir antibiyotik olduğu için Gaziantep’te sık tüketiliyor. İçerisinde et suyu, et, nohut, yeşil soğan, yeşil sarımsak ve yoğurt bulunuyor” dedi.

İlgili Haberler

MHP’li Yalçın’dan ‘naylon fatura’ cevabı: Oğluna sahip çıktı, Özgür Özel’e hakaret etti!

admin

Eşinin vefatının ardından fırınını devraldı, ‘Hatırası var’ deyip ustalaştı! Depreme rağmen pes etmedi

admin

Sanatçı ve yazarlardan ‘Suriye’ çağrısı: ‘Bu kıyımı durdurun’

admin

iPhone’lar için iOS 19’un tasarımı nasıl olacak?

admin

İzmir’de müftülük çalışanına saldırı: Hayatını kaybetti

admin

Uyanıklık yapan esnaftan vergi denetimine yeni yöntem! Parayı akrabasına göndertip ‘gün parası’ yazıyorlar

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası