GÜNDEM

Bu pidenin farkı var! Bir ilçenin tamamı kuyruğa giriyor

İpek, “Dededen kalma formülle geliştirdiğimiz ekşi mayamızla pidelerimizi yapıyoruz. Pidemizin kendine has kokusu ve lezzeti var.” dedi.

Yaklaşık 20 personelle pide ürettiklerini ve taleplere yetişemediklerini vurgulayan İpek, “Yine de yetiştirmekte zorlanıyoruz. Genelde iftara yakın saatlerde bayağı bir yoğunluk oluyor.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Erdoğan’dan anneler günü mesajı

admin

Tolga Akalın’dan İYİ Parti’yi karıştıracak iddia: ‘Erdoğan, 31 Mart gecesi Meral Akşener’i istifadan vazgeçirdi’

admin

Fransız donanması baskın yaptı: Türk gemisinde 9 ton kokain!

admin

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘1 artı 1’ açıklaması: Tercih ettiğimiz bir durum değil ama…

admin

Adem için karar net… Acun Ilıcalı çok sinirlendi: ‘Survivor’ın kaderini belirleyen çizgi’

admin

RTÜK’ten dayatma: YouTube üzerinden yayın yapan Cumhuriyet TV’ye lisans zorunluluğu getirildi

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası