GÜNDEM

Bir aile pişirip tüm köy yiyor! Fırındayken özel bir sosu var: Yılda bir kez yapılıyor

Hem geleneklerini sürdürdüklerini hem de ailecek ekmek üretmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Köşeli, “Üç kuşaktır fırınımızı yakıyoruz. Kuşaktan kuşağa, biz de inşallah gençlerimize vesile olacağız. Onlar da inşallah bu işi sürdürecekler.” ifadesini kullandı.

Köşeli, ekmek üretiminin özveri ve sabır istediğine dikkati çekerek, “Hepsi ölçülü. 40 kilo un kullanıyoruz. Tanesi 1 kilogram gelecek şekilde değişiyor. Fırınımıza 40 tane ekmek sığdırabiliyoruz, yeri geliyor 45 oluyor ama gerçekten zahmetli bir iş. İki günümüzü alıyor ama ailecek hatta sülalece bu işi yapıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Bolivya’da katliam gibi kaza: 25 ölü, 26 yaralı

admin

İzmir’de çarşının ortasında insanları masal dünyasına çeken atölye büyük bir ilgi görüyor

admin

Atina Belediye Başkanı Haris Doukas’tan İmamoğlu’na destek: ‘Ekrem dostum, biz senin yanındayız’

admin

Özel hastanede serum can almaya devam ediyor! Aksaray’da soğuk algınlığı şikayetiyle girdiği hastaneden cansız bedeni çıktı

admin

Ceviz kabuğunu sanata dönüştürüyor!

admin

Özgür Özel’den Özlem Gürses kararına sert tepki: ‘Bunu da yaptınız, yazıklar olsun!’

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası