GÜNDEM

Bir aile pişirip tüm köy yiyor! Fırındayken özel bir sosu var: Yılda bir kez yapılıyor

Hem geleneklerini sürdürdüklerini hem de ailecek ekmek üretmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Köşeli, “Üç kuşaktır fırınımızı yakıyoruz. Kuşaktan kuşağa, biz de inşallah gençlerimize vesile olacağız. Onlar da inşallah bu işi sürdürecekler.” ifadesini kullandı.

Köşeli, ekmek üretiminin özveri ve sabır istediğine dikkati çekerek, “Hepsi ölçülü. 40 kilo un kullanıyoruz. Tanesi 1 kilogram gelecek şekilde değişiyor. Fırınımıza 40 tane ekmek sığdırabiliyoruz, yeri geliyor 45 oluyor ama gerçekten zahmetli bir iş. İki günümüzü alıyor ama ailecek hatta sülalece bu işi yapıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kurum yasal boşluktan yararlandı

admin

Şap tehlikesi büyüyor! Türkiye’nin en büyük hayvan pazarı kapatıldı

admin

Devlet Bahçeli’den ‘Diyarbakır’ açılımı: ‘Neden olmasın?’

admin

Gündem ‘önseçim’… Özgür Özel ile Mansur Yavaş’tan baş başa görüşme: Üçlü toplantı ne zaman olacak?

admin

Güney Koreliler bir kere tattı, Türkiye’den ihracat başladı! Afyon lezzetinin bağımlısı oldular

admin

‘Rezidanstaki lüks araçlar’ iddiasından ne çıktı? ‘Yarısı Cumhur İttifakı bünyesindeki bir vekilin’

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası