GÜNDEM

Doğal antibiyotik: Gaziantep’in kış yemeği her gün sofralarda!

“Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şiveydiz Restoran’da aşçı olan 56 yaşındaki Oya Yılmaz, Gaziantep’e özgü kış yemeğinin püf noktalarını anlattı. Şiveydiz yemeğinin yapımını anlatan Yılmaz, “Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir. Sonbahar ve kış aylarında tüketilen şiveydiz, doğal bir antibiyotik olduğu için Gaziantep’te sık tüketiliyor. İçerisinde et suyu, et, nohut, yeşil soğan, yeşil sarımsak ve yoğurt bulunuyor” dedi.

İlgili Haberler

ABD’den flaş Colani açıklaması: ’10 milyon dolar…’

admin

Narin Güran cinayeti davasında 4 sanık için karar günü! Mahkeme Başkanı: Karar bugün açıklanacak

admin

CHP’den Erdoğan’a sert yanıt: ‘Karşınıza CHP çıkar…’

admin

Emine Alangoya kimdir? İnan Kıraç’ın eşi Emine Alangoya kaç yaşında, nereli?

admin

Erdoğan’dan yurttaşlara: Biraz daha sabır, biraz daha metanet, biraz daha gayret istiyoruz’

admin

Narin Güran cinayeti! Aile bireylerinin toplantı görüntüsü ile ilgili yeni gelişme

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası