GÜNDEM

Bir aile pişirip tüm köy yiyor! Fırındayken özel bir sosu var: Yılda bir kez yapılıyor

Hem geleneklerini sürdürdüklerini hem de ailecek ekmek üretmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Köşeli, “Üç kuşaktır fırınımızı yakıyoruz. Kuşaktan kuşağa, biz de inşallah gençlerimize vesile olacağız. Onlar da inşallah bu işi sürdürecekler.” ifadesini kullandı.

Köşeli, ekmek üretiminin özveri ve sabır istediğine dikkati çekerek, “Hepsi ölçülü. 40 kilo un kullanıyoruz. Tanesi 1 kilogram gelecek şekilde değişiyor. Fırınımıza 40 tane ekmek sığdırabiliyoruz, yeri geliyor 45 oluyor ama gerçekten zahmetli bir iş. İki günümüzü alıyor ama ailecek hatta sülalece bu işi yapıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Tinder’a ‘hassas verileri özel şirketlere sattı’ davası

admin

Fed faiz kararını açıkladı

admin

Artvin’den dünyanın dört bir yanına kavanozla cağ kebabı! Talep yoğun, üretim kapasitesini artıracaklar

admin

AKP’li dernek ve vakıflardan 1 Ocak çağrısı: ‘Başkaldırıyoruz’

admin

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yanıtladı: AKP’ye katılacaklar mı?

admin

7 yaşında öğrendiği ata yadigarı mesleğinden 46 yıldır vazgeçmiyor! Çıkarak yok, bu işi artık kimse yapmıyor

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası