GÜNDEM

Gurme ve gezginler için yeni rota oluşturuluyor! İzmir, Michelin yıldızlı restoranlarıyla gastronomide adeta parlıyor

Menüsünde kuru fasulye, pilav, sarma, çiğ köfte, havuç tarator ile bölge ürünlerinden yapılan sarımsaklı lokum, portakal oralet, acı biber reçelden şekerlemenin yer aldığını, misafirlerinin menüyü görünce şaşırdığını aktaran Heilbronn, şunları kaydetti:

İlgili Haberler

Kayseri’de, Suriye’den dönen 12 ton balık hayvanlara verild

admin

MasterChef’te ceketin sahibi kim oldu?

admin

FETÖ’ye 9 ilde ‘Kıskaç-31’ Operasyonu… 41 şüpheli yakalandı!

admin

AKP’li Mustafa Şen partisinin oyunu açıkladı: ‘Cumhurbaşkanımızın yüzde 50 talimatından dolayı…’

admin

İstanbul’da ‘dini değerleri aşağılayan paylaşım’ iddiasıyla gözaltı

admin

TGC’den TSYD’ye kayyum atanmasına tepki: “Siyasi iradenin yönetime katılma ve el koyma isteği kabul edilemez”

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası