GÜNDEM

Doğuda kış mevsiminin vazgeçilmezi! Hem lezzet hem de şifa kaynağı

Meşe palamudu hem çiğ hem de pişmiş halde tüketiliyor. Meşe palamudunun herkesin sevdiği bir tat olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle sobanın üstünde pişirilen palamudun daha lezzetli olduğunu ve bunu kışın çerez niyetine tükettiklerini söylediler.

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan CNN TÜRK’te önemli açıklamalar

admin

Güney Kore’den Kuzey Kore iddiası: Yüzlerce asker öldü

admin

Tanju Özcan iddialara canlı yayında yanıt verdi: Otel yangını faciasının sorumlusu kim?

admin

Temel Conta fabrikası işçileri grevde

admin

Barış Pehlivan’ın avukatından açıklama: ’10 saat oldu, bekleyişimiz sürüyor’

admin

AKP’den Özgür Özel’in kırmızı kart çağrısına yanıt

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası