GÜNDEM

Doğal antibiyotik: Gaziantep’in kış yemeği her gün sofralarda!

“Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şiveydiz Restoran’da aşçı olan 56 yaşındaki Oya Yılmaz, Gaziantep’e özgü kış yemeğinin püf noktalarını anlattı. Şiveydiz yemeğinin yapımını anlatan Yılmaz, “Gaziantep yöresine ait soğan ve sarımsakla yapılan doğal bir yemektir. Sonbahar ve kış aylarında tüketilen şiveydiz, doğal bir antibiyotik olduğu için Gaziantep’te sık tüketiliyor. İçerisinde et suyu, et, nohut, yeşil soğan, yeşil sarımsak ve yoğurt bulunuyor” dedi.

İlgili Haberler

Özgür Özel’den Özlem Gürses kararına sert tepki: ‘Bunu da yaptınız, yazıklar olsun!’

admin

Narin Güran cinayeti davasında sona doğru! Sanıklar son savunmalarını yaptı: Enes’i kurtarma operasyonu yaptılar

admin

‘İlişkileri ABD belirleyecek’

admin

Belediye ve Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

admin

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar

admin

Suriye’deki yeni yönetime ilk ziyaret: İstihbarat başkanı Şam’a geldi

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası