GÜNDEM

Bir aile pişirip tüm köy yiyor! Fırındayken özel bir sosu var: Yılda bir kez yapılıyor

Hem geleneklerini sürdürdüklerini hem de ailecek ekmek üretmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Köşeli, “Üç kuşaktır fırınımızı yakıyoruz. Kuşaktan kuşağa, biz de inşallah gençlerimize vesile olacağız. Onlar da inşallah bu işi sürdürecekler.” ifadesini kullandı.

Köşeli, ekmek üretiminin özveri ve sabır istediğine dikkati çekerek, “Hepsi ölçülü. 40 kilo un kullanıyoruz. Tanesi 1 kilogram gelecek şekilde değişiyor. Fırınımıza 40 tane ekmek sığdırabiliyoruz, yeri geliyor 45 oluyor ama gerçekten zahmetli bir iş. İki günümüzü alıyor ama ailecek hatta sülalece bu işi yapıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler

Özlem Gürses’ten ev hapsinde ilk yayın

admin

Özgür Özel, Yarbay Ali Tatar’ı anma programında konuştu: ‘Adalet yerine gelmiştir’ diyene kadar mücadeleye devam

admin

Yıl bitiyor, Antalyada deniz keyfi bitmiyor! Memlekette kış var, biz yazı yaşıyoruz

admin

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Trumpın mesajına yanıt: Doğru söze ne denir?

admin

Birleşik Kamu İş Başkanı Yeşildağ: ‘Üye sayımız 1 milyona çıkmalı’

admin

Osayi Samuel, Premier Lig maçında tribünde!

admin

Yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul Et Devamını Oku

Çerez Politikası